Bijeenkomst vroege voorlichting

Wat is gezonde voeding tijdens je zwangerschap? Welke echo’s zijn er en welke onderzoeken kun je laten doen? Wat verandert er allemaal in je lichaam tijdens je zwangerschap? Hoe ziet de begeleiding door de verloskundige eruit? Elk stel kent deze vragen. We geven er uitgebreid antwoord op tijdens de bijeenkomst ‘vroege voorlichting’.

Bij ons delen we de eerste afspraak op in twee delen. Het eerste deel bestaat uit een voorlichtingsbijeenkomst op onze praktijk, ofwel Vroege Voorlichting. In deze 2 uur loodsen we jullie door alle stappen en relevante informatie voor tijdens je zwangerschap en daarna heen. Na afloop weten jullie precies wat jullie te wachten staat. Onderwerpen die besproken worden zijn onder andere hoe ontwikkelt de baby zich in de baarmoeder, hoe ziet begeleiding van de verloskundige eruit, bloedonderzoeken, echo’s, voeding, leefstijl, infectieziekten, zwangerschapsklachten en nog veel meer!

Je kunt deze voorlichting volgen zodra je weet dat je zwanger bent. Deze voorlichting wordt gegeven in het Nederlands, Engels, Turks en Arabisch.

Waar? Op onze praktijk! Banne Buikslootlaan 63A (Nederlands) Of online (overige talen)

Kosten? Gratis

Onze assistentes kunnen je voor deze voorlichting aanmelden. Dit zullen zij bij je aanmelding op onze praktijk bespreken met je. Ook kan je jezelf aanmelden voor een online bijeenkomst met deze link.

Voor meer informatie over deze voorlichtingsbijeenkomsten: www.rondomdegeboorte.nl/cursussen/gezond-en-fit-zwanger

Het tweede deel van je afspraak zal een individuele afspraak zijn op het spreekuur bij een van de verloskundigen. Hier zullen we nog meer kennis met jullie maken!

Deel dit artikel

Lees meer over

Anticonceptiestaafje

Anticonceptiestaafje wordt ook wel Implanon NXT genoemd. Dit staafje biedt 3 jaar bescherming tegen zwangerschap. Je hoeft dus een lange tijd niet aan anticonceptie te

Lees verder »

Anticonceptiering

Een anticonceptiering is een zachte, flexibele, kunststof ring van ongeveer 5 centimeter doorsnee die je zelf in jouw vagina inbrengt. Je gebruikt deze vaginale ring

Lees verder »

Anticonceptiepleister

De anticonceptiepleister is in Nederland verkrijgbaar onder de naam Evra. Deze wekelijkse anticonceptiemethode kan een uitkomst zijn voor vrouwen die niet dagelijks aan anticonceptie willen

Lees verder »
T